Ödünç alınan son kuruşla ödenen ilk kuruş arasında tabii muazzam bir fark vardır. goethe
ilteris
ilteris

SEN YOKSAN KEDERDEYİM

Yorum

SEN YOKSAN KEDERDEYİM

2

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

944

Okunma

SEN YOKSAN KEDERDEYİM





bir asude akşamda
dayansam kapına
günbatımı arzularla
beynimi delik deşik eden
sensizlik karabasanları
başıma ağrı yapar bu delice sevdam
nasibim olsun bu karanlıklar
sen yoksan
geceler tenha
mizahi tutkulara
esirim nisan yağmurlarına
bana gözlerini hatırlatır yeşil bahar
bahar, mahrur bakışlı dilber
gülniyetli gülüm
içime sevdanın tohumunu düşürmüşüm
o günden beri tek mahsülüm
yanağıma ektiğim gözyaşı
yorgun düşmüşüm
aşkı anlatmaktan
aşkı yaşamaktan değil!
gülüm dudağına gül düşürmüşüm
kararır günlerim
sen yoksan kederdeyim

Hüseyin Özbay

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Sen yoksan kederdeyim Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Sen yoksan kederdeyim şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
SEN YOKSAN KEDERDEYİM şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
ab
abc, @abc
7.9.2007 14:58:49
Güzel, tebrikler
ilteris
ilteris, @ilteris
28.8.2007 20:58:44
siz güzelini yazında biz feyz alalım selametle
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL