Bir kimsenin beni yüzüme karşı methetmeye hakkı olursa, yüzüme karşı beni tenkit etmeye de hakkı olması lazımdır. bısmark
emrah ceyhun
emrah ceyhun

al ömrümü

Yorum

al ömrümü

( 4 kişi )

1

Yorum

10

Beğeni

5,0

Puan

33

Okunma

al ömrümü

Al ömrümü,
talih levhasına adını yazdım gizlice.
Zaman secdeye durdu kalbimde,
her anım sana niyet.

gecenin zikrinde eridim,
yer gök şahidim,
rüyalarım sırdaşım oldu.

Ruhumdan bir parça değil,
tamamını sundum eşiğine.
Ben ben olmaktan geçtim,
sen “ol” dedin diye.

Aşk dedikleri
bir kapıysa eğer,
ben canımı anahtar yaptım.

Al ömrümü,
sonsuzluğa borcum var.
Bu dünya bir durak,
asıl vuslat sinende saklı.

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (4)

5.0

100% (4)

Al ömrümü Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Al ömrümü şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
al ömrümü şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Mehmet Kılıçel
Mehmet Kılıçel, @mehmet-kilicel
16.12.2025 13:22:10
5 puan verdi
Yüreğinize ve emeğinize sağlık üstadım
Tebrik ederim, saygılarımla
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL