Ödünç alınan son kuruşla ödenen ilk kuruş arasında tabii muazzam bir fark vardır. goethe
cfikirkoca
cfikirkoca

hikaye ve insan

Yorum

hikaye ve insan

0

Yorum

3

Beğeni

0,0

Puan

531

Okunma

hikaye ve insan

hikayesi olmayan insan
şu koskoca dünyada
bir hiçtir
hikayesi olmayan insan
henüz yaşarken hayata
veda etmiştir
hikayeleri ile var olur
insanca büyür insan
hikayeleri ile yok olur
insanca ölür insan
yeter ki insan olalım
istemesek de hikayemiz
gelip bulur bizi

Cahit Fıkırkoca
22.11.2022, Ankara

Paylaş:
3 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Hikaye ve insan Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Hikaye ve insan şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
hikaye ve insan şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL