Gün geldi ağladığım günlere ağladım. hz. ebubekir
Kaan ali kolcuoğlu
Kaan ali kolcuoğlu

Cehennem Bile

Yorum

Cehennem Bile

( 6 kişi )

1

Yorum

10

Beğeni

5,0

Puan

427

Okunma

Cehennem Bile

Cinayeti gece sevdim
Zaman dardı
Yalnızca bir milyon kere
öldürebildim kendimi
Kimse duymadı ezan okunurken!

Darağacı kuruyorlar yine aklımın çatılarına
İpekten bir yalnızlıkla örtüyorlar üstümü
Susmalar soğutuyorum
Cehennem bile üşüyor...

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (6)

5.0

100% (6)

Cehennem bile Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Cehennem bile şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Cehennem Bile şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Musa Aslansofuoğlu
Musa Aslansofuoğlu , @musaaslansofuoglu
26.10.2022 22:21:03
5 puan verdi
Yüreğine sağlık üstad
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL