İnsan yol aldıkça ömründen anlatacak hikayeleri çoğalırmış boyunun kısalmasına inat ve ne gariptir kendinden alınan onca şeyin içerisinde en çok oyuncaklarını özlemesi.
Belki de çocukluğunun dev hayalleri saklıdır o kırık dökük oyuncaklarının bir yerlerinde. Şimdi kim bilir kimin saklı düşlerinde?
Paylaş:
6 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Jir gnsk öncelikle çok teşekkür ederim. Kurduğunuz son cümle "herkes yok bilir bana onu ilk verdiği halimi." harikulade bir anlatım. Sevgi ve güzellikler dilerim.
Jir gnsk öncelikle çok teşekkür ederim. Kurduğunuz son cümle "herkes yok bilir bana onu ilk verdiği halimi." harikulade bir anlatım. Sevgi ve güzellikler dilerim.
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.
Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.