Sevmek birbirine değil, birlikte aynı noktaya bakmaktır. exupery
cfikirkoca
cfikirkoca

Kahrımın bini bi'para olsun

Yorum

Kahrımın bini bi'para olsun

1

Yorum

3

Beğeni

0,0

Puan

484

Okunma

Kahrımın bini bi'para olsun

Kendi çıkarlarını, halkın çıkarlarının gölgesine sakladılar
Vatan, millet, beka, laflarının içine rezilliklerini gizlediler
Üç kuruş para için kutsal topraklarımızı ellere sattılar
Hala uyanmayan şu millete kahrımın bini bi’para olsun

Dini, İmanı, Kutsal Kitap ’ı, rüşvete kılıf yaptılar
Vatan için şehit olanlara toplanan yardımlara bile göz koydular
Varı yoğu, memlekette ne varsa yemelere doymadılar
Hala uyanmayan şu millete kahrımın bini bi’para olsun

Cahit Fıkırkoca
20.07.2022, Ankara

Paylaş:
3 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Kahrımın bini bi'para olsun Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Kahrımın bini bi'para olsun şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Kahrımın bini bi'para olsun şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Etkili Yorum
Nurettin GÜLBEY
Nurettin GÜLBEY, @nurettingulbey
21.7.2022 14:10:56
Tebrikler Saygıdeğer Üstadım...Anlamlı ve güzel bir şiir,kutlarım...Selam ve saygılarımla...
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL