Ödünç alınan son kuruşla ödenen ilk kuruş arasında tabii muazzam bir fark vardır. goethe
Mesut ALTUNKAYNAK
Mesut ALTUNKAYNAK

ALLAH VAR GAM YOK

Yorum

ALLAH VAR GAM YOK

( 2 kişi )

0

Yorum

7

Beğeni

5,0

Puan

359

Okunma

ALLAH VAR GAM YOK

Garibin gönlüne cefa düşünce,
Koşar ve Allah’a sığınır hemen.
Yürekte biriken nice cümleler,
Taşar ve Allah’a sığınır hemen.

Anne eteğinde bir çocuk gibi.
Sanki en biçare ağlayan sabi.
Önüne bin engel çıkınca tabi,
Aşar ve Allah’a sığınır hemen.

O dilerse eğer savar belayı.
Şer hayra gark olur O’ndan dolayı.
Alır abdestini, dinler selâyı,
Coşar ve Allah’a sığınır hemen.

Şayet Allah varsa gam neme der de,
Asıl dert yanacak yer kime der de,
Hak yola yönünü tayin eder de,
Düşer ve Allah’a sığınır hemen.

Mesut’um öyleya kimimiz varki?
Düşmeden sarılmak ne kadar zorki?
Gönül ateşinde yanarak görki,
Pişer ve Allah’a sığınır hemen.

Mesut ALTUNKAYNAK

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Allah var gam yok Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Allah var gam yok şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
ALLAH VAR GAM YOK şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL