Çirkin ve zarafetten yoksun bazı kadınlar, gerektiği gibi övmesini bildiklerinden, ömür boyunca sevilmişlerdir. andre mauroıs
GÖNÜL CESLI
GÖNÜL CESLI

Ben Bilmem !

Yorum

Ben Bilmem !

( 4 kişi )

1

Yorum

9

Beğeni

5,0

Puan

657

Okunma

Ben Bilmem !

Ben Bilmem !

Aman çok düşündüm,
Çok, her şeyi..
Bir felsefe ile değerlendirdim..
Bir bu yandan baktım, bir o yandan,
Her bakış açımı değiştirdiğimde,
Farklı oldu algıladıklarım..
Şimdi doğru ve yanlış,
Karmaşasını yaratan
Herkese tavsiyem..
Herkesin doğrusu kendine
Denilen klasik bir çözüm..
Ne kadar derin
Ve ince düşünürse insan
O kadar yoruluyor bu hayatta..
Boşuna delirmiyor kimse,
En iyisimi bazen,
Ben bilmem diye bilmek..

Şiir: Gönül Cesli
01.12.2021

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (4)

5.0

100% (4)

Ben bilmem ! Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Ben bilmem ! şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Ben Bilmem ! şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Battal BAŞARAN
Battal BAŞARAN, @battal-basaran
2.12.2021 06:53:02
5 puan verdi
Okundu...
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL