Gün geldi ağladığım günlere ağladım. hz. ebubekir
cfikirkoca
cfikirkoca

Gönlümce yaşıyorum

Yorum

Gönlümce yaşıyorum

1

Yorum

4

Beğeni

5,0

Puan

594

Okunma

Gönlümce yaşıyorum

Gülüyorum, eğleniyorum
Konuşuyorum, seviyorum
Bazı zamanlar kızıyorum da
Kimseyi kırmadan masumca
Beni tanımazsınız, bu dünyadan olsam da
Aranızda gönlümce yaşıyorum işte, öylesine

Aranızdayım vallahi; caddede, sokakta
Bakkalda, manavda, belki de bir parkta
Bazen deniz kıyısında bir bankta
Çay yudumluyorumdur, belki
Simit eşliğinde, bir sokak kahvesinde
Aranızda gönlümce yaşıyorum işte, öylesine

Bir gün her şeyi bırakıp, gitmek hayaliyle

Cahit Fıkırkoca
08.10.2021, Ankara


Paylaş:
4 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Gönlümce yaşıyorum Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Gönlümce yaşıyorum şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Gönlümce yaşıyorum şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Osman NALBANT
Osman NALBANT, @osmannalbant
10.10.2021 15:11:27
5 puan verdi
ARANIZDAYIM şiirini, beğeniyle okudum. Nice şiirlere diyor, Şair Arkadaşımı içtenlikle KUTLUYORUM...

© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL