Ödünç alınan son kuruşla ödenen ilk kuruş arasında tabii muazzam bir fark vardır. goethe
Turgut Başar
Turgut Başar

KISALAR (1)

Yorum

KISALAR (1)

( 1 kişi )

1

Yorum

5

Beğeni

5,0

Puan

655

Okunma

KISALAR (1)

Algım düşük son günlerde,
Senin de çenen.
Ben algılayamıyorum,
Sen de susamıyorsun.
Yuvarlanıp gidemiyoruz,
Tıkanıp kalıyoruz.



Bir sır verecektim sana,
Son anda geldi aklıma,
Sır aptallardan saklanmadır aslında.



Hiç söz dinlemezdi halbuki
Tıpkı yaramaz bir çocuk gibi.
Ona "git" dediysem,
Gitmeyeceğini bildiğimdendi.
İlk kez dinledi beni.
Gitti…

Paylaş:
5 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Kısalar (1) Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Kısalar (1) şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
KISALAR (1) şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
İsmailoğlu Mustafa YILMAZ
İsmailoğlu Mustafa YILMAZ, @ismailoglumustafayilmaz
10.1.2020 11:47:09
5 puan verdi
Çok güzel dile getirirmişsiniz gönül duygularını..,
Kaleminiz ve şiirleriniz daim olsun her zaman...
Şiirinizi Beğendim ve kutlarım...

................................................... Saygı ve selamlarımla..
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL