Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
Oğuz Can Hayali
Oğuz Can Hayali

DİNGİL BEY (14)

Yorum

DİNGİL BEY (14)

( 1 kişi )

2

Yorum

2

Beğeni

5,0

Puan

923

Okunma

DİNGİL BEY (14)

"Reiz,
sen ne dersen biz;
"- Olur!" deriz;
"- Karpuz Kabuğu Sağlıklıdır, Ye!" de;
"- Emir Demiri keser."
der,
Kaplumbayı bile Kabuğuyla yeriz."()


Son Günlerde Giden-Gidene,
Kalanda ise bir korku.
Gidenler Hain-Fetö’cu-iseler eğer,
peki şimdi kim Suçlu?
Kanun-Mahkeme-Hapis bana,
affedilmekse onlara?
Biz;
"- Demir Emir’i keser." deriz,
böyle Şeyler yemeyiz,
Reiz!

(
) DİNGİL BEY 13 Şiirinden alınmıştır. Sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan tarafından İstifaya zorlanan Ankara Büyük Şehir Belediye Başkanı Sayın Melih Gökçek’in; "- Emir Demiri keser." Yorumuna bir Cevaptır.

Paylaş:
2 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Dingil bey (14) Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Dingil bey (14) şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
DİNGİL BEY (14) şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Duran çardak
Duran çardak, @durancardak
30.10.2017 16:11:22
Güzel anlamlı bir şiir kutlarım.
Selam ve saygılar.
Çağlar ABDAL
Çağlar ABDAL, @caglarabdal
30.10.2017 16:03:42
5 puan verdi
Sevgili ustam; çok güzeldi, anlam dolu dizeleri yazan cesur yüreği kutluyorum.
Emeğinize, yüreğinize sağlık.
Hoşça kalın...
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL