ÜYELİK GİRİŞİ ÜYE OL
Anasayfa Şiirler Forum Etkinlikler Kitap Nedir? Bicümle Tv Müzik Atölye Arama Blog İletişim Yazılar
Giriş Yap Üye Ol
Hayat tramvay gibidir... Tam yer bulmuş, oturacakken bir de bakmışsın son durağa gelmişsin. Camillo Sbarbaro Paylaş
ANASAYFA
ETKİNLİKLER
NEDİR?
TİVİ
BLOG
BİCÜMLE
ATÖLYE
ARAMA

İbrahim Erkal hayatını kaybetti

Üzücü haber geldi. Ünlü sanatçı İbrahim Erkal hayatını kaybetti!

11.5.2017

İbrahim Erkal hayatını kaybetti

Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi Yöneticisi Doç. Dr. Necdet Sağlam, AA muhabirine yaptığı açıklamada, beyin ölümü gerçekleşen İbrahim Erkal'ın saat 22.10'da kalbinin de durduğunu belirterek, vefat ettiğini söyledi. 

Sağlam, "Değerli sanatçımız İbrahim Erkal bugün saat 22.10'da kalbinin de durması sonucu vefat etmiştir. Kendisine Allah'tan rahmet, ailesine ve sevenlerine sabır dileriz." dedi.

Önceki gün beyin ölümü gerçekleşen İbrahim Erkal'ın, tıbbi destek ünitesine bağlı olarak kalp ve diğer organlarının hayati fonksiyonları sürdürülüyordu.

Yorumlar
Mesaj Yaz 14.5.2017 10:35:41
Duâ ile değerli sanatçımıza ❤

Mesaj Yaz 13.5.2017 16:55:29
İnsan doğar sanatçı olur şair olur her hangi bir meslekte mahir olur ama insan gibi yaşamak insani değerlere sahip önemli bir meziyettir. Kısacası adam gibi adam olmak çok önemlidir. İşte İbrahim ERKAL adam gibi bir adam dedikleri bir insandı. Allah rahmet etsin mekanı cennet olsun

Mesaj Yaz 12.5.2017 22:28:12
Canısı ne bugun ne yarın unutmayacağım diyen dadaş bizde seni ne bugün ne yarın unutmayacağız asla bugün.
Allah rahmet eylesin mekkanın cennet olsun sanat dünyası en güçlü seslerinden birini kaybetti. Başımız sağolsun Allah önceyakınlarına sonra biz sevenlerine sabır versin.Amin


Mesaj Yaz 12.5.2017 19:13:08
Allah rahmet eylesin. günümüz balon starları gibi değil Gerçek bir sanatçıydı.

Mesaj Yaz 12.5.2017 12:20:20
Allah rahmet etsin, sevilen sevdiğimiz bir sanatcıydı Ailesine sevenlerine sabırlar diliyorum

Mesaj Yaz 12.5.2017 12:16:13
Müzik camiasinda gerek icra ettiği meslekle gerek kişiliği ve özel yaşantısıyla örnek bir sanat adamı olan Sayın İBRAHİM ERKAL'IN vefatı tüm sevenleri gibi benide çok çok üzdü. Böylesi bir müzik dehasının kaybını derinden yaşıyorum. Kederli ailesine, eşine evlatlarına ALLAH'TAN sabır diliyorum.
BAŞIMIZ SAĞOLSUN 😔


Mesaj Yaz 12.5.2017 01:32:43
Sesi beni etkileyen bir sanatçı idi rahmetli...Ki duygularımı "Anadolu'nun lirik sesi sustu" başlıklı bir yazıyla paylaştım.


Yorum Yapın

İbrahim Erkal hayatını kaybetti ile ilgili yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üye Ol Üyelik Girişi Yap

Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.