ÜYELİK GİRİŞİ ÜYE OL
Anasayfa Şiirler Forum Etkinlikler Kitap Nedir? Bicümle Tv Müzik Atölye Arama Blog İletişim Yazılar
Giriş Yap Üye Ol
Bir peşin hükmü söküp atmak, atomu parçalamaktan daha zordur. - Einstein Paylaş
ANASAYFA
ETKİNLİKLER
NEDİR?
TİVİ
BLOG
BİCÜMLE
ATÖLYE
ARAMA

Mezun öğrenciden, öğrencilere seminer

Selçuk Üniversitesi Akşehir Meslek Yüksekokulu, “1. Mezun Buluşmaları” dün gerçekleşti.

25.11.2014

Mezun öğrenciden, öğrencilere seminer

Akşehir Meslek Yüksek Okulu, 2003 yılında mezun verdiği ve kısa sürede genel müdürlüğe kadar yükselmeyi başaran 5 yıldızlı Afyonkarahisar/Sandıklı Safran Thermal Genel Müdürü Volkan Kalkan’ı ağırladı.

Akşehir Meslek Yüksekokulu, “1. Mezun Buluşmaları” kapsamında 2003 yılında mezun olan Türkiye’nien en genç genel müdürlerinden olan Sandıklı Safran Thermal Genel Müdürü Volkan Kalkan, mezun olduğu okulun öğrencilerine seminer verdi.

Öğrenciler, eski mezun Kalkan’a, mesleklerinin gelecekleri noktasında ve turizm sektöründeki gelişmelerle ilgili sorular yöneltirken, en ilginç sorulardan birisi “Turizm Bölümü Öğretim Görevlilerinden Hilmi Uçan’ın dersinden hiç kopya çektiniz mi” oldu.

Öğrencilerin sorduğu, mezun öğrenci yanıtladığı seminerin sonunda Akşehir Meslek Yüksek Okulu Müdürü adına, Kalkan’a plaket ve mezun olduğunda ders notlarını gösteren bir belge takdim edildi.


Kaynak:
http://www.istasyongazetesi.com/haber/1146/mezun-ogrenciden-ogrencilere-seminer.html


Yorumlar
"Mezun öğrenciden, öğrencilere seminer" haberine henüz yorum yapılmamış.

İlk yorumu siz yapın.

Yorum Yapın

Mezun öğrenciden, öğrencilere seminer ile ilgili yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üye Ol Üyelik Girişi Yap

Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.