ÜYELİK GİRİŞİ ÜYE OL
Anasayfa Şiirler Forum Etkinlikler Kitap Nedir? Bicümle Tv Müzik Atölye Arama Blog İletişim Yazılar
Giriş Yap Üye Ol
Dostluğun kolları birbirimizi dünyanın bir ucundan bir ucuna kucaklayabilecek kadar uzundur. MONTAİGNE Paylaş
ANASAYFA
ETKİNLİKLER
NEDİR?
TİVİ
BLOG
BİCÜMLE
ATÖLYE
ARAMA

‘Hababam’ müzesi kuruluyor

Altın Koza Film Festivali kapsamında 5’inci Yıl Sanat Galerisi’nde “Hababam Sınıfı Sergisi” açıldı

23.9.2013

‘Hababam’ müzesi kuruluyor

ADANA Büyükşehir Belediyesi’nce 20’ncisi düzenlenen Altın Koza Film Festivali kapsamında 5’inci Yıl Sanat Galerisi’nde “Hababam Sınıfı Sergisi” açıldı. Sergide oluşturulan Hababam Sınıfı’nın kürsü ve sıralarında, filmin oyuncularından Münir Özkul, Adile Naşit, Kemal Sunal, Ayşen Gruda ve Şener Şen’in balmumu heykelleri yer aldı. Salon, filmin afişleriyle süslendi.

Sergiyi gezen Adanalılar, sanatçıların heykelleri ile hatıra fotoğrafı çektirdi. Adana Büyükşehir Belediye Başkanvekili Zihni Aldırmaz, 30 Eylül’e kadar açık kalacak.

“Hababam Sınıfı Sergisi”nin daha sonra müzeye dönüştürüleceğini söyledi. Aldırmaz, “Sinema Müzesi’nin yanındaki tarihi binayı restore edip Hababam Sınıfı Müzesi olarak düzenleyeceğiz” dedi.

kaynak:habertürk

Yorumlar
"‘Hababam’ müzesi kuruluyor" haberine henüz yorum yapılmamış.

İlk yorumu siz yapın.

Yorum Yapın

‘Hababam’ müzesi kuruluyor ile ilgili yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üye Ol Üyelik Girişi Yap

Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.