ÜYELİK GİRİŞİ ÜYE OL
Anasayfa Şiirler Forum Etkinlikler Kitap Nedir? Bicümle Tv Müzik Atölye Arama Blog İletişim Yazılar
Giriş Yap Üye Ol
Hiç unutulmayacak yüz anne yüzüdür.-- Hz. Muhammed Paylaş
ANASAYFA
ETKİNLİKLER
NEDİR?
TİVİ
BLOG
BİCÜMLE
ATÖLYE
ARAMA

Türk ressam sanat galerisine damga vurdu

İstanbul Hilton Otel’de düzenlenen ve dünya çapında sanatçıları bir araya getiren Art Show Sanat Fuarı'nda yer alan Türk Ressam Sinem Demirci’nin tablosu damgasını vurdu.

20.12.2018

Türk ressam sanat galerisine damga vurdu

Daha önce yaptığı portre çalışmalarda kahramanlarının iç dünyasını yansıtmaya büyük özen gösteren ressamın, annesi intihar eden bir kız çocuğundan esinlenerek yaptığı portre sanatseverlerden yoğun ilgi gördü.

Dünya çapından sanatçıların toplandığı galeri de ressam meslektaşları tarafından da takdirle karşılandı.Sanatın dünyada iyiliği ve güzelliği yaymak için bir ihtiyaç olduğunu belirten Demirci sanatseverlerin yoğun ilgisi karşında çok mutlu olduğunu belirtti.2019 yılında Londra ve Barselona’da da eserleri sergilenecek ressam en büyük hayalinin dünya’da ve özellikle Türkiye’de sanat atölyelerinin daha çok insana ulaştığını görmek olduğunu söyledi.

Yorumlar
Mesaj Yaz 22.12.2018 13:00:35
Tebrik ederim, amatör bir ressam olarak çok gurur duydum Ülkemizin gururu kadın sanatçılar yüzümüzü ağartıyor



Yorum Yapın

Türk ressam sanat galerisine damga vurdu ile ilgili yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üye Ol Üyelik Girişi Yap

Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.