ÜYELİK GİRİŞİ ÜYE OL
Anasayfa Şiirler Forum Etkinlikler Kitap Nedir? Bicümle Tv Müzik Atölye Arama Blog İletişim Yazılar
Giriş Yap Üye Ol
Açlıktan ölüyorsan, dost sana kapısını açıyor, seni sofraya götürüyor, senin için süt tasını dolduruyor, ekmeği bölüyorsa, içtiğin şey gülümsemedir. EXUPERY Paylaş
ANASAYFA
ETKİNLİKLER
NEDİR?
TİVİ
BLOG
BİCÜMLE
ATÖLYE
ARAMA

Şarlo’nun bastonuna rekor fiyat

Charlie Chaplin'in kendisiyle özdeşleşen bastonu, ABD'de düzenlenen açık artırmada satıldı.

8.8.2013

Şarlo’nun bastonuna rekor fiyat

Los Angeles Times’ın haberine göre, Hollywood sinemasında iz bırakan oyuncuların kullandığı birçok eşya açık artırmada satışa çıkarıldı.

Charlie Chaplin ’in "Modern Zamanlar" filminde kullandığı ve adeta kendisiyle özdeşleşen bastonu 420 bin dolara satıldı.

Steve McQueen ’in "Bullitt’ filminde giydiği yün ceketi 720 bin dolar, "Sound Of Music" filminde Julie Andrews’in "Do-Re-Mi" adlı şarkıyı söylerken giydiği kıyafetin de bulunduğu kostümler ise 1,56 milyon dolara satıldı.
Açık artırmada, "Wizard Büyücüsü" filminde Dorothy karakterinin giydiği elbise 360 bin, ABD’nin ünlü oyuncularından Lucilla Ball’ın kıyafeti 168 binve son olarak da "Büyük Lebowski" filminde Jeff Bridges’ın kullandığı kıyafet 54 bin dolara alıcı buldu.

Yorumlar
Mesaj Yaz 8.8.2013 15:31:55
Dünyanın en zengin komünisti idi. Sessiz sinemanın büyük dahisi son filminden bir milyon dolar almıştı. Bence bastonu çok ucuza gitmiş.

Mesaj Yaz 8.8.2013 14:11:43
Bu devirde bastonlara paha biçilemiyor zaten...Son Orman yangınlarından sonra Devrek bastonlarına da değer biçilemez oldu...:))


Yorum Yapın

Şarlo’nun bastonuna rekor fiyat ile ilgili yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üye Ol Üyelik Girişi Yap

Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.