ÜYELİK GİRİŞİ ÜYE OL
Anasayfa Şiirler Forum Etkinlikler Kitap Nedir? Bicümle Tv Müzik Atölye Arama Blog İletişim Yazılar
Giriş Yap Üye Ol
Bir peşin hükmü söküp atmak, atomu parçalamaktan daha zordur. - Einstein Paylaş
ANASAYFA
ETKİNLİKLER
NEDİR?
TİVİ
BLOG
BİCÜMLE
ATÖLYE
ARAMA

Erol Günaydın hastaneye yatırıldı

Bodrum'da tatil yapan sinema ve tiyatro sanatçısı Erol Günaydın, bu sabah saatlerinde ambulans ile Bodrum Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı

10.7.2012

Erol Günaydın hastaneye yatırıldı

Sanatç yürüme güçlüğü çekmesi nedeniyle yaklaşık iki haftalık fizik tedavi için hastaneye yatırıldı.

Tatil için Bodrum’a gelen Türk sinema ve tiyatrosunun ünlü isimlerinden 79 yaşındaki Erol Günaydın, sabah saatlerinde akrabası ve yardımcısı 48 yaşındaki Fatma Gülcemal’in çağırdığı ambulans ile Bodrum Devlet Hastanesi’ne getirildi. Günaydın’ın tatilini geçirdiği sahilde sabah aniden yürüyememe ve ayakta durma zorluğu ile karşılaştığı ve yaklaşık iki hafta fizik tedavi göreceği öğrenildi.

"HASTANE PENCERESİNDEN BODRUM ÖZLEMİMİ GİDERİYORUM"
Bodrum Kaymakamı Mehmet Gödekmerdan ve Başhekim Op. Dr. Oğuz Şahin’in odasında ziyaret ettiği Günaydın, hem yakınlarına selam gönderdi hem de denizden uzak kaldığı için içinin burkulduğunu söyledi. Günaydın, "Tatil için geldiğim Bodrum’da birden yürüyememeye ve ayakta duramamaya başladım. Hastaneye getirildim. Herkes plajda ve sahilde denizi girerken, ben hastane penceresinden Bodrum özlemini gideriyorum. Çocukları çok seviyorum, onlar için Akbaba tiyatrosu ile Anadolu’yu karış karış gezdim, tedaviden sonra yine onlarla birlikte olacağım" dedi.

"SAĞLIK DURUMU İYİ"
Kaymakam Gödekmerdan ise "Hastaneye getirilen sanatçımız için ne gerekiyorsa yapılacak, inşallah tedavi süresinin sonunda birlikte denize girip yüzeceğiz" dedi. Günaydın’ın doktoru Fizik Tedavi Uzmanı Dr. Fatma Kılıç’ın üstlendiğini belirten Başhekim Şahin ise "Bacak adalelerindeki güçsüzlük nedeni ile yürümekte ve ayakta durmakta güçlük çeken sanatçımız için iki haftalık fizik tedavi ve güçlendirme programı uygulayacağız, şu anda sağlık durumu iyi" dedi.

Kaynak:haberturk.com

Yorumlar
Mesaj Yaz 18.7.2012 14:46:07
Ehh Üstat;
Artık Jübile yapıp, tribünlere çıkma vaktinizin gelip geçtiğini anlamanız gerek.
Yerinizi, yeni genç nesil yeteneklere bırakmanız zaruridir.
Acil şifalar dileği ile....................


Mesaj Yaz 13.7.2012 02:14:55
acil şifalar...

Mesaj Yaz 11.7.2012 13:29:01
Ustaya acil şifalar dilerim.


Yorum Yapın

Erol Günaydın hastaneye yatırıldı ile ilgili yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üye Ol Üyelik Girişi Yap

Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.