ÜYELİK GİRİŞİ ÜYE OL
Anasayfa Şiirler Forum Etkinlikler Kitap Nedir? Bicümle Tv Müzik Atölye Arama Blog İletişim Yazılar
Giriş Yap Üye Ol
Dostluğun kolları birbirimizi dünyanın bir ucundan bir ucuna kucaklayabilecek kadar uzundur. MONTAİGNE Paylaş
ANASAYFA
ETKİNLİKLER
NEDİR?
TİVİ
BLOG
BİCÜMLE
ATÖLYE
ARAMA

Fatih'in Kitabına İkinci Baskı

Ünlü yazar Ahmet Ümit'in yeni çıkan "Sultanı Öldürmek" kitabının 100 bin adetlik ilk baskısı tükendi.

26.4.2012

Fatih'in Kitabına İkinci Baskı

Fatih Sultan Mehmed’in hayatını ve İstanbul’un fethini günümüzde geçen bir tarihçi cinayeti ekseninde anlatan kitabın 50 binlik ikinci baskısı da yapıldı. Yazar Ümit, "Sultanı Öldürmek" kitabında Fatih’in şüpheli ölümüyle ilgili tartışmaları da yeniden hatırlatıyor.

Kaynak:sabah.com.tr

Yorumlar
Mesaj Yaz 28.4.2012 23:04:15
Ben Fatih Sultan Mehmed Hanın öldüğüne değil, bazı Türk büyükleri gibi öldürüldüğüne inanıyorum..Bilgi aşığıyım ve bu kitabı okumak isterim,Ahmet beyin çok önemli bir konuya değindiğini düşünüyorum..Başarılar Ahmet Ümit bey..

Mesaj Yaz 27.4.2012 05:31:09
Tebrikler Ahmet ÜMİT.Bize tarihimizi sorgulamayı düşündürttüğün ve daha da önemlisi bu denli okuttuğun için.Keşke daha çok A.Ümit'lerimiz olsa ve halkımızda metrobüs reklamında ki gibi daha çok okusa...

Mesaj Yaz 27.4.2012 05:09:25
100 bin kitap tükendi ben hala alıp okumadım...Çok severim Ahmet Ümit kitaplarını. Özellikle öykülerini.

Mesaj Yaz 26.4.2012 14:32:23
Ahmet Ümit'i okumak çok keyfli. Gerçekten Başarılı bir yazar nede olsa yılların birikimi var..


Yorum Yapın

Fatih'in Kitabına İkinci Baskı ile ilgili yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üye Ol Üyelik Girişi Yap

Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.