ÜYELİK GİRİŞİ ÜYE OL
Anasayfa Şiirler Forum Etkinlikler Kitap Nedir? Bicümle Tv Müzik Atölye Arama Blog İletişim Yazılar
Giriş Yap Üye Ol
Bir peşin hükmü söküp atmak, atomu parçalamaktan daha zordur. - Einstein Paylaş
ANASAYFA
ETKİNLİKLER
NEDİR?
TİVİ
BLOG
BİCÜMLE
ATÖLYE
ARAMA

TYB'den Ersin Nazif Gürdoğan Özel Programı

Türkiye Yazarlar Birliği (TYB) İstanbul Şubesi’nde “Değerle Yürüyenler” programı devam ediyor.

27.5.2011

TYB'den Ersin Nazif Gürdoğan Özel Programı

Yeni Dünya Dergisi genel yayın yönetmeni ve TYB İstanbul Şubesi yönetim kurulu üyesi Mahmut Bıyıklı’nın yöneticiliğinde gerçekleştirilen “Değerle Yürüyenler” programı, Mayıs ayında “Prof. Dr. Ersin Nazif Gürdoğan Özel Programı” ile devam edecek.

Gürdoğan’ın ailesi, dostları ve çalışma arkadaşlarının dilinden Nazif Gürdoğan’ı daha yakından tanıyacağımız programda sürpriz konuklar ve gösterimler de yer alacak.
“Ersin Nazif Gürdoğan Özel Programı” 28 Mayıs Cumartesi günü saat 17.30’da TYB İstanbul Şubesi’nde başlayacak. Detaylı bilgi için tel.: (0212) 527 7517.

Ersin Nazif Gürdoğan:

1945 yılında Eskişehir’de doğdu. Temel üniversite eğitimini İTÜ’de makina mühendisliği alanında yaptı. İ.Ü. İşletme İktisadı Enstitüsünün uzmanlık programını 1968 yılında tamamladı. Devlet Planlama Teşkilatında 1968 ve 1972 yılları arasında proje değerlendirme uzmanı olarak çalıştı. Bu arada bir yıl İngiltere’de incelemelerde bulundu. Erzurum Üniversitesinde 1972’de akademik çalışmalara başladı. Görevini 1976’da A.Ü. Siyasal Bilgiler Fakültesine aktardı. Doktora çalışmasını 1975’de bitirdi, 1987’de doçent, 1994’de profesör oldu. Mavera dergisinin kurucularından olan Gürdoğan evli ve üç çocuk sahibi, Yeni Şafak gazetesi köşe yazarı.

Eserleri:
Teknolojinin Ötesi; Kültür ve Sanayileşme; Görünmeyen Üniversite; Kirlenmenin Boyutları; Hicaz’dan Endülüs’e; Zaman’ı Aşan Şehirler; Günler Akarken.

Yorumlar
"TYB'den Ersin Nazif Gürdoğan Özel Programı" haberine henüz yorum yapılmamış.

İlk yorumu siz yapın.

Yorum Yapın

TYB'den Ersin Nazif Gürdoğan Özel Programı ile ilgili yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üye Ol Üyelik Girişi Yap

Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.