ÜYELİK GİRİŞİ ÜYE OL
Anasayfa Şiirler Forum Etkinlikler Kitap Nedir? Bicümle Tv Müzik Atölye Arama Blog İletişim Yazılar
Giriş Yap Üye Ol
Hiç unutulmayacak yüz anne yüzüdür.-- Hz. Muhammed Paylaş
ANASAYFA
ETKİNLİKLER
NEDİR?
TİVİ
BLOG
BİCÜMLE
ATÖLYE
ARAMA

Sincan'da Kültür Sanat Ayları Ekimde Başlıyor

Sincan Belediyesinin kültür ve sanat etkinliklerinin yeni sezonu ekim ayında başlıyor. Yeni sezona uzun zamandır ciddi bir çalışma yürüten Sincan Belediyesi kendi alanında markalaşmış isimleri yine Sincanlılarla buluşturacak.

2.10.2017

Sincan'da Kültür Sanat Ayları Ekimde Başlıyor

Ekim ayı konuklarının başında ise Serdar Tuncer ve Yavuz Bahadıroğlu geliyor.

Önemli başarılara imza atan ve büyük ilgi gören “Sincan Belediyesi kültür-sanat etkinlikleri” yeni sezona “merhaba” diyor. Bu sezon için de ciddi bir program hazırlayan Sincan Belediyesi, yine kendi alanında isim yapmış uzmanları vatandaşlarla buluşturacak. Ekim ayında başlayacak kültür sanat etkinliklerinin ilk konuğu Sinan Yağmur. 4 Ekim saat 10.30’da Lale Konferans Salonunda vatandaşla buluşacak Sinan Yağmur, “İmtihan Dünyası”nı anlatacak.

Aşık geleneği Sincan’da yaşayacak
Etkinlikler kapsamında Anadolu kültürü de yeni nesillere aktarılıyor. Aşıklar Gecesi’nde Aşık Behrami ve Aşık Mustafa Aydın sazıyla sözüyle doyumsuz anlar yaşatacak. Aşıklar, 13 Ekim cuma günü, saat 19.00’da Lale Meydanı Konferans Salonu’nda seyirciyle buluşacak.

Gönül sohbetleri devam ediyor
Gönül sohbetleri de yeni kültür sanat sezonunda da devam edecek. Şair-TV programcısı Serdar Tuncer’in moderatörlüğü üstleneceği “Gönül Sohbetleri”ne Prof. Dr. Nurullah Genç eşlik edecek. Keyifli bir sohbetin kapılarını aralayacak gönül sohbetleri 25 Ekim Çarşamba günü saat 14.00’te Sincan Belediyesi çok katlı otoparkında bulunan Rüstem Altunbaş Salonunda gerçekleşecek.

Ünlü yazar Yavuz Bahadıroğlu Sincan’da
Tarih söyleşileri kapsamında da Yavuz Bahadıroğlu, Sincanlılarla buluşacak. Bahadıroğlu, “Biz Osmanlıyız” konulu söyleşisiyle tarihimizin derinliklerini anlatacak. 31 Ekim Salı günü saat 14.00’te yapılacak olan program Lale Meydanı Konferans Salonunda gerçekleşecek.

Büyük ve küçük oyunları sahnede
Yeni kültür sanat sezonunda Sincan Belediyesi Tiyatrosu da birbirinden renkli oyunlarla sahne alacak. “Dokuz Canlı”, “Biz Biriz” adlı büyük ve “Badem ile Çilek”, “İzci Çocuklar ve Yalancı Afacan” adlı çocuk oyunları ile perdelerini tiyatro severler için aralayan Sincan Belediyesi Tiyatrosu tüm aileleri tiyatroya bekliyor.


Kaynak:
http://www.milliyet.com.tr/sincan-da-kultur-sanat-aylari-ekimde-ankara-yerelhaber-2309780/


Yorumlar
"Sincan'da Kültür Sanat Ayları Ekimde Başlıyor" haberine henüz yorum yapılmamış.

İlk yorumu siz yapın.

Yorum Yapın

Sincan'da Kültür Sanat Ayları Ekimde Başlıyor ile ilgili yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üye Ol Üyelik Girişi Yap

Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.