ÜYELİK GİRİŞİ ÜYE OL
Anasayfa Şiirler Forum Etkinlikler Kitap Nedir? Bicümle Tv Müzik Atölye Arama Blog İletişim Yazılar
Giriş Yap Üye Ol
Bir peşin hükmü söküp atmak, atomu parçalamaktan daha zordur. - Einstein Paylaş
ANASAYFA
ETKİNLİKLER
NEDİR?
TİVİ
BLOG
BİCÜMLE
ATÖLYE
ARAMA

Arman Kırım Vefat Etti

Ünlü ekonomist, iş kitapları ve gastronomi yazarı Prof. Dr. Arman Kırım, tedavi gördüğü hastanede dün sabah vefat etti.

28.4.2011

Arman Kırım Vefat Etti

İşletme İktisadı profesörü olan Kırım, ’iş yaşamı’ ve ’gastronomi’ konularında gazete yazarlığı yaptı ve yemek kitapları yazdı.

1954 yılında doğmuş olan yazar, bir dönem İstanbul Üniversitesi’nde akademisyenlik yaptı. 2003 yılında yayınladığı ’Mor İneğin Akıllısı’ isimli iş kitabı, Türkiye’de tüm zamanların en çok satan iş kitabı oldu. Çoğu çok satanlar listesine giren 17 kitap yayınladı. 2007 yılında yazdığı ’Türkiye Nasıl Zenginleşir’ isimli kitapla Türkiye için dört başı mamur bir kalkınma ve sanayileşme stratejisi oluşturdu.

Radikal, Hürriyet ve Milliyet gazetelerinde iş ve yeme-içme kültürü üzerine yazılar yazdı. Pek çok Tv programı da yaptı.

Yorumlar
Mesaj Yaz 29.4.2011 05:12:24
Bazı görüşlerine katılmamakla birlikte
takdir ettiğim çalışkan akademisyenlerimizdendi.

Allah rahmet etsin...

MarkaTÜRK Ekibi adına

N. Muharrem Dere



Yorum Yapın

Arman Kırım Vefat Etti ile ilgili yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üye Ol Üyelik Girişi Yap

Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.