ÜYELİK GİRİŞİ ÜYE OL
Anasayfa Şiirler Forum Etkinlikler Kitap Nedir? Bicümle Tv Müzik Atölye Arama Blog İletişim Yazılar
Giriş Yap Üye Ol
Hayat tramvay gibidir... Tam yer bulmuş, oturacakken bir de bakmışsın son durağa gelmişsin. Camillo Sbarbaro Paylaş
ANASAYFA
ETKİNLİKLER
NEDİR?
TİVİ
BLOG
BİCÜMLE
ATÖLYE
ARAMA

Antalya Kemal Sunal’ı Unutmadı

Bu yıl 9-14 Ekim tarihleri arasında 47’ncisi düzenlenecek Uluslararası Antalya Altın Portakal Film Festivali, ölümünün 10. yılında yapacağı etkinlikler ve film gösterimleriyle Kemal Sunal’ı anmaya hazırlanıyor.

1.10.2010

Antalya Kemal Sunal’ı Unutmadı

Bu yıl 9-14 Ekim tarihleri arasında 47’ncisi düzenlenecek Uluslararası Antalya Altın Portakal Film Festivali, ölümünün 10. yılında yapacağı etkinlikler ve film gösterimleriyle Kemal Sunal’ı anmaya hazırlanıyor.

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin desteğiyle Antalya Kültür Sanat Vakfı’nın organize edeceği 47. Uluslararası Antalya Altın Portakal Film Festivali, ölümünün 10. yılında özel gece, film gösterimleri ve “Kemal Sunal Film Afişleri Sergisi” ile usta oyuncuyu anacak.


Kapıcılar Kralı yeniden

Kemal Sunal anısına organize edilecek geceye, Sunal’ın ailesi ve rol arkadaşlarının katılması bekleniyor. Gecede ayrıca yönetmenliğini Zeki Ökten’in yaptığı başrollerini Kemal Sunal, Bilge Zobu, Şevket Altuğ ve Güler Ökten’in paylaştıkları “Kapıcılar Kralı” filmi de gösterilecek.


Kemal Sunal Film Afişleri ve Kostümleri Sergisi

Festival dahilinde sergilerde de büyük oyuncu anılacak. Sanat hayatına 82 film sığdırarak kırılması zor bir rekora da imza atan Kemal Sunal’ın film afişlerinin ve kostümlerinin yer aldığı sergi açılacak. Agah Özgüç’ın yılların birikimiyle oluşturduğu sergi aynı zamanda Yeşilçam’ın tarihsel kesitini de yansıtacak.

Yorumlar
Mesaj Yaz 2.10.2010 16:13:49
adına roman yazılacak bir deha Kemal sunal.Allah rahmet eylesin...


Yorum Yapın

Antalya Kemal Sunal’ı Unutmadı ile ilgili yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üye Ol Üyelik Girişi Yap

Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.