Her güçlük, içinde aynı büyüklükte veya daha büyük bir faydanın tohumunu barındırır. napoleon hill

Sus Şiirleri

Aşağıda 1,500,000'dan fazla şiir başlıkları arasından "Sus" terimini içeren şiirler listelenmektedir. Sus ile ilgili şiirler "kayıt tarihine" göre listelenmektedir. Şiirlerin "Sus" ile ilgili alakalı olup olmadıkları sistem tarafından otomatik belirlenip içinde aradığından konu dışı bazı şiirler listelenebilir. Sus ile ilgili " 9113 " şiir aşağıdadır.
Kabullenmektir
Habersiz gelen için
Acıyı hissetmek
Her ne kadar haklıysan da
Çaresiz boyun bükmektir

...
Devamını oku »
kuru bir kabuğu kopardım
kanadıkça kanadı böğrüm
sessiz bir hıçkırık duyurduğum...

özledim istemedikçe özledim

...
Devamını oku »
Her güzellik içine doğmuş
Bakışlarında Ay tutulmuş
Yıllar genç saçlarında
Olgun kişilikler örmüş

...
Devamını oku »


Susturulmalıydı


...
Devamını oku »
Gayrı ses vermiyor gönül sazım
Yar yar diye bak tükendi özüm,
Dedim'ne nazım var ne bir sözüm,'
Yar sustu pustu çekti içini.

...
Devamını oku »
susmak ; kelimelere anlam yüklüyememek
susmak ; kelimelerin bittigi yer
susmak ; önemsememek
susmak ; ben yokum demek

...
Devamını oku »
Konuşamıyorsam eğer,

Anlatılamayacak kadar acıtılmış olmamdandır..


...
Devamını oku »
Kırılmaz denen yürekler de
Kalemler de
Kırılır/ mış
Bilemedim

...
Devamını oku »
Susma deme bana .!
Akıyorsa, gözlerimden yaş .
Var bir sebebi,
Sil deme bana .!
Beni anlamıyorsan,

...
Devamını oku »

İlk 826 827 828 829 830 831 832 833 834 Son
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
Üyelik
Giriş paneli

Hesabınıza giriş yapın ya da yeni üyelik oluşturun.

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL