ÜYELİK GİRİŞİ ÜYE OL
Anasayfa Şiirler Forum Etkinlikler Kitap Nedir? Bicümle Tv Müzik Atölye Arama Blog İletişim Yazılar
Giriş Yap Üye Ol
Uyanık bir tek adam, uyuyan binlerce kişiden daha güçlüdür. S. Carnot Paylaş
ANASAYFA
ETKİNLİKLER
NEDİR?
TİVİ
BLOG
BİCÜMLE
ATÖLYE
ARAMA
Alibaba

Alibaba

18.10.2019 20:20:19

Dünya Gıda ve Tarım Örgütü; Gelecekte ekilebilir arazi kalmayacağı ve buna bağlı olası felaketleri önlemek adına, ülkemizi birinci derecede tarım ülkesi olarak seçmişti. Bu yüzden tarımı ve çiftçiliği desteklemek için bir fon oluşturarak, ülkeye belirli oranda teşvik ve destek parası göndermektedir. Ancak bu paranın tarım için harcanan kısmı ayrı, bundan yararlanmak için yapılan dalavereler ayrı bir trajediye dönüşmüş durumda.

Diğer taraftan, işin en tuhaf yanı ise; korunaklı ekilebilir araziyi ekmek için, yine aynı örgütün aldığı kararlar ve aciz devlet yöneticileri yüzünden, İsrail'den alınan ve sadece bir defa ekilebilen, genetiği değiştirilmiş tohumların kullanılması zorunluluğu getirildi. Bu da yetmedi, bizim devlet büyüklerimiz(!) yerli ve has tohum kullanılmasını ve dahi bulundurulmasını büyük bir başarıyla yasakladı!..

Siz çok daha iyi bilirsiniz ki; 1945'den sonraki Türkiye'de (TOPRAK yerine) hainlerin bire/beş-on vermesiyle birlikte, geldiğimiz noktada ne elle tutulur bir tarım, ne de ileriye dönük bir umut ne yazık ki kalmamıştır.

Duyarlı ve kocaman yüreğinizi ayakta alkışlıyor, Saygılarımı sunuyorum.

Şiir Bilgi

halilşakir

halilşakir

TARIM VE GIDA


Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.