ÜYELİK GİRİŞİ ÜYE OL
Anasayfa Şiirler Forum Etkinlikler Kitap Nedir? Bicümle Tv Müzik Atölye Arama Blog İletişim Yazılar
Giriş Yap Üye Ol
Her yeni fikir, başlangıçta diğerleri arasında azınlıkta kalır. Thomas Carlyle Paylaş
ANASAYFA
ETKİNLİKLER
NEDİR?
TİVİ
BLOG
BİCÜMLE
ATÖLYE
ARAMA
oktayzerrin

oktayzerrin

5.1.2007 20:51:59

evet...bir-takım eksiklikler var.ben bunu devamlı görüşüyorum zaten sevgili Ceyhun'la...ve daima bana bu konuda saygılı davranır sağolsun...ben sevgili Ceyhun'un ilerde iyi bir şair olacağına inanıyorum ama tek şartla...çok şiir yazmaktan ziyade çok şiir okumak önemli..bu kural ayrıca sadece Ceyhun değil tüm şairler,benim ve hepimiz için de çok geçerli..Aziz Nesin'in beğendiğim bir sözü var.der ki "her 3 kişiden 5'i şair.. yâni çok şair var ama şiir yok demek istiyor yazarımız haklı olarak..o yüzden hepimiz her geçen gün daha iyiyi ve kaliteliyi yazabilmenin çabası içersinde omalıyız..güzel şiirini kutlarım sevgili Ceyhun..bu vatan sizlere ve hepimize emanet...ona iyi bakalım...Ata'mızın bize armağan ettiği ve uğrunda daha nice tarihî şahsiyetlerin kan döktüğü, şehit olduğu bu mukaddes vatana sahip çıkalım..teşekkürler...hayırlı teskereler..tüm askerlere, şanlı Mehmetçiklere, şehitlere ve ailelerine ve şu an orada görev yapan tüm arkadaşlarına ve komutanlarına armağanım olsun bu şiirim.." NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE..." diyebilene...sevgi ve selamlar...

Şiir Bilgi

ceyhunaltunkas

ceyhunaltunkas

SARIŞIN GÜZELİ


Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.