ÜYELİK GİRİŞİ ÜYE OL
Anasayfa Şiirler Forum Etkinlikler Kitap Nedir? Bicümle Tv Müzik Atölye Arama Blog İletişim Yazılar
Giriş Yap Üye Ol
Uyanık bir tek adam, uyuyan binlerce kişiden daha güçlüdür. S. Carnot Paylaş
ANASAYFA
ETKİNLİKLER
NEDİR?
TİVİ
BLOG
BİCÜMLE
ATÖLYE
ARAMA
Birselamver25

Birselamver25

20.2.2014 20:56:47

Şeriatın hükümleri çok ağırdır gelse de keşke vallahi meydanlar bir hak hukuk görse bak bu hırsızların ne gözü ne kulağı kalır .En azından AK ve karalar birbirinden ayrılır .Hem onlar şeriati niçin getiriyor ? Evde harem kurmak için yalansa yalan desin birisi.Günlerce söylendi bir İran modeline gidiş mi var ..evet var .Adam meydanlarda halka tehditler savuruyor bir diktatör edasıyla ve sitelerde sınırlı bilgi paylaşımının düğmesine bastı .Neden çünkü halk bu sosyal medya arcılığı ile gerçekleri gördü ve okudu .Daha düne kadar ben de dahil bunlara çanak tutarken, düşüncelerini benimserken onların ve yandaşlarının hırsız olduğunu kızımı göndermiş olduğum dershane vasıtasıyla gözünle görüp şahit oldum.Yıllardır halkın sırtından para kazana, ünv sorularında şike yapan ve buna destek veren devletin yolları ayrılınca bütün pislikleri ortaya saçıldı.Başladılar birbirine çamur atmaya arsızlık ,yüzsüzlük pişkinliği de ancak bu kadar olurdu. En çok beni korkutan halktaki sessizlik .Çıkıp ta ihtilal yapın demiyoruz ama teröre destek veren , paşaları zindanlara tıkan, yardım paralarını iç eden, milletin boğazına kolunu sokan, ayyaş, sidikli,çapulcu diyen,ananı da al git diyen bir zihniyetle karşı karşıya .Seçim zamanları milletten oy almak için dansöz gibi kıvıran ve milletin neredeyse ....................... köprüyü geçene kadar ............
diyen bir zihniyet. Alkış tutan ve Allah devletimize zeval vermesin diyenler nere de ? aklınız ne zaman başınıza gelecek acaba ?Atatürk ilke ve inkılaplarının azılı düşmanları bunlar ki milli değerlere saldırı hiç bir dönende bu kadar su yüzüne çıkmamıştı.Onlar ister mi cumhuriyet yönetimi ni çağdaşlık ne gerek bunlara .Bunlar asırlar öncesinden gelen zihniyetin kör kesimi .Kuranın hükümlerini nasıl da kendi çıkarları doğrultusunda gündeme taşıyorlar .

Efendi efendi bu Kur-an belli kesime indirilmedi başını secdeye koyman senin hesaba çekilmeyeceğin anlamına gelmiyor. Hükümleri bilmeyen bir kez suçluysa ,bilip uygulamayan iki kez suçlu.Ama sanmam bu devirde dünyadan bey haber olsun millet en fakir insanın evinde bile internet var ama gerçeği görecek göz yok izan yok .

ŞİMDİ BIRAKIN ŞERİAT GELSİN DE adalet yerini bulsun ..kaldıysa adalet. Adamlar askeriye den tutun da hukuk ,eğitim ,emniyet teşkilatı her alanda örtülü bir ağın içinde millete aba altında sopa gösteriyorlar .Suçlu kim halk ..peki bu durumu düzeltecek kim yine halk

ya evet der yarınlara ışık olursunuz ,ya da hayır der kör zihniyetin kurbanı olursunuz


teşekkürler can abimm


Şiir Bilgi

(Mustafa Çetiner)

(Mustafa Çetiner)

ŞERİAT BU MU?


Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.