Kılavuzu para olana her kapı açıktır. shakespeare
küçük şair can yürek1991
küçük şair can yürek1991

ADIN BATIN EY YALANCİ DÜNYA

Yorum

ADIN BATIN EY YALANCİ DÜNYA

0

Yorum

2

Beğeni

0,0

Puan

237

Okunma

ADIN BATIN EY YALANCİ DÜNYA

ADIN BATIN EY YALANCİ DÜNYA

Dünya batsın

Beni gibileri mezara koyarsin
Sen birgün bir gemi gibi batarsin
Kiyamette kadar burada durursun
Adin batsin ey yalanci dünya

Bizleri düşürdün Gurbet ellere
Kaptırdın bizi akan sellere
Ne diyeceksin şimdi yarali yüreğe
Şahın batsin ey yalanci dünya

Sende umudu olan benzer solan güle
Sevdiklerim alir gidersin mezara
Senin yüzünden gelmeyen kalmaz başima
Yerin batsin ey yalanci dünya

Bizimle güneş ay birlik olmaz
Şu dertli gönlüme çare bulunmaz
Dünya senden kimseye dost olmaz
Makamın batsin ey yalanci dünya

Batan güneş gibisin sen bana
Yakan ateş gibisin şu bağrima
Fani demişler ezelden sana
Güneşin batsın ey yalanci dünya

küçük şair can yürek

Paylaş:
2 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Adın batın ey yalanci dünya Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Adın batın ey yalanci dünya şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
ADIN BATIN EY YALANCİ DÜNYA şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL