ÜYELİK GİRİŞİ ÜYE OL
Anasayfa Şiirler Forum Etkinlikler Kitap Nedir? Bicümle Tv Müzik Atölye Arama Blog İletişim Yazılar
Giriş Yap Üye Ol
Hayat tramvay gibidir... Tam yer bulmuş, oturacakken bir de bakmışsın son durağa gelmişsin. Camillo Sbarbaro Paylaş
ANASAYFA
ETKİNLİKLER
NEDİR?
TİVİ
BLOG
BİCÜMLE
ATÖLYE
ARAMA
suzan çelik

suzan çelik

4.10.2012 17:16:47

Nekadar güzel bir şiir yazmışsın sen böyle arkadaşım.severek ,keyif alarak okudum.Kahramanının başından ne meşakkatler geçmiş öyle.İşte bu şiir aynı zamanda herkese ibret olacak didaktik bir şiir.Asla kimseye güvenmeyeceksin.Karakterini bilmeden kimseyle arkadaş olmayacaksın.Her önüne gelenle dost olmayacaksın.Gerçek dostum diyenler seni böyle arkandan bıçaklayıverirler.Kahramanının güvendiği dağlara kar yağmış.Dostum dediği kişiler onu uçuruma sürükleyerek çok güzel yardım etmişler.Sevgili ihanet etmiş,onu yarıyolda bırakmış.Oda onu yarıyolda bırakanların inadına kadehindeki içkisini yarım bırakıyor.Çünkü artık kendini ölecek gibi hissediyor.Taş uzaktan gelmez Enyakınındaki arkadaşlarından korkacaksın.Çünkü onlara sırlarını anlattığın için sırtını döndüğün anada dostum ,arkadaşım dediğin kişiler insanı arkadan hançerleyiverirler.Bir dost toplumunun arasından kalkıp gittiğin anda arkandan konuşulanları duymak şistemezsin.

Sayın arkadaşım, şiiriniz çok güzel ve çok anlamlıydı.kutlarım.puanım tam.
şimdi şiirinize ve yorumumu uygun iki güzel söz ekliyorum.hoşçakalın.



Dost kara günde belli olur.
Varlıklı, iyi, güzel ve mutlu günlerimizde bizimle dostluk kuran, arkadaşlık eden, yanımızdan ayrılmak istemeyen çok olur. Herkesin mutluluktan bir pay almaya çalıştığı böyle günlerimizde, etrafımızdaki bu kişilerin hepsine gerçek dost diyebilir miyiz? Kuşkusuz hayır. Bu ancak işlerimizin kötü gittiği, üzüntülerimizin arttığı, felâketlerin bizi boğmaya çalıştığı günlerimizde belli olur. İyi ve mutlu günlerimizde olduğu gibi, bizi kara günlerimizde de yalnız bırakmayan, sıkıntılarımızı paylaşan kişiler gerçek dostlarımızdır.

Şiir Bilgi

Cobanyildizi_sessizsabir

Cobanyildizi_sessizsabir

Şerefine


Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.