ÜYELİK GİRİŞİ ÜYE OL
Anasayfa Şiirler Forum Etkinlikler Kitap Nedir? Bicümle Tv Müzik Atölye Arama Blog İletişim Yazılar
Giriş Yap Üye Ol
Uyanık bir tek adam, uyuyan binlerce kişiden daha güçlüdür. S. Carnot Paylaş
ANASAYFA
ETKİNLİKLER
NEDİR?
TİVİ
BLOG
BİCÜMLE
ATÖLYE
ARAMA
suzan çelik

suzan çelik

31.7.2012 23:22:52

Sayın arkadaşım ben şiirleri yorumlarken kafiyelerinede ayırıyor ve ona göre değerndiriyordum.Baktım yorumlarım aksadı.Arkadaşlara yorum yapamıyorum.O işi bıraktım.Merak eden olursa özelime mesaj atıp sorabilirler.Hiç olmazsa diyorum,son şiirlerine yorum yapayımda aradaki açığı kapatayım .sonra boş vaktim kalırsa aradakileride yorumlarım.Ama şiirleri okuyorum.okuduğumuda belirtmek için bayrağımı koyacağım.havalar çok sıcak ,tansiyon ve kalp hastası olduğum için sıcakta pek yorum yapamıyorum arkadaşım.kusuruma bakmazsınız herhalde


Mutluluk vardır bilirmisin...?
Yanında aradığın
Fakat;
Uzaklarda bulduğun
Bazen;
Bu mutluluklara ağlarsın
Bazende gülersin
İşte sen
Mutluluğun ta kendisisin....

Dudaklarımda alev
Kalbimde; kan gibisin...
Öyle sevdimki seni
Canımda; can gibisin...

Sen;
Benim her şeyimsin
Aldığım nefes
İçtiğim su,
Yaşanmış cennet gibisin
Cennet gözlüm....

sayın arkadaşımsevgi ve aşk üzerine yazdığın bu şiir çok güzeldi.şiirde nebenzetmeler yapmışsın.......cennet gözlüm.....mutluluğun ta kendisisin ......... gibi.
Sevmek...Tanrının bize bağışladığı en yüce duygulardan bir tanesidir... Yaşamımıza renk katan yegane şeydir. Sevmek ve sevildiğini hissetmek, hissettirmek hayattaki en büyük mutluluktur.Bu mutluluğu yaşayabilmek kadar güzel bir şey varmıdır arkadaşım.sen bu duyguları dolu dolu yaşamak istiyorsun.bazan mutluluğu yanında ararsın ama öyle bir yerde karşına çıkar ki,sen oraları hiç görmemişsindir. .ama hayatına hiç görmediğin o kişi sana öyle bir mutluluk verirki,canına katasın gelir..ne kadar güzel bir duygu.
Ne güzel iki kelimedir “ seni seviyorum ” diyebilmek. Bu gizemli kelimeyi kullanmaktan korkmasak, içimizden geldiği gibi ve hissettiğimiz anda söyleyebilsek keşke sevdiklerimize.

sayın arkadaşım şiiriniz çok güzel ve çok anlamlıydı.kutlarım.puanım tam.
şimdi şiirinize ve yorumumu uygun iki güzel söz ekliyorum.hoşçakalın.


Sen üzerinde nice şafakların söktüğü
Sevgi denizlerime akan büyük nehir
Sen biraz ışık, biraz tılsım, biraz büyü
Sen yıllardır yazıp bitiremediğim şiir

Durmadan bir gül açar ellerinde pembe
Sen nefes alışı en bakır güzelliğin
Gözlerin midir parıldayan gökyüzünde
Bir güneş doğarcasına geceleyin

Ne zaman seni düşünsem yaşamak güzel
Bir bahar bahçesi olur güz bahçeleri
En karanlıklarda bile uzanır bir el
Kendiliğinden açar sabaha perdeleri







Şiir Bilgi


Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.