ÜYELİK GİRİŞİ ÜYE OL
Anasayfa Şiirler Forum Etkinlikler Kitap Nedir? Bicümle Tv Müzik Atölye Arama Blog İletişim Yazılar
Giriş Yap Üye Ol
Siyasi alanda tutkular ve inanışlar, pek az da düşünceler çarpışır. Gustave Le Bon Paylaş
ANASAYFA
ETKİNLİKLER
NEDİR?
TİVİ
BLOG
BİCÜMLE
ATÖLYE
ARAMA
gulettin

gulettin

29.11.2011 22:08:43

güzel dinkardeşim yazdığın ve şikayetçi olduğun sıkıntılarını dizelerine işlemen güzeldi
yaşadığın sıkıntılara en az senin kadar kapten tepkiliymdir fakat her ne kadar başı kapalı bir anenin evladıysada sonucta onun ve onun takipçileridir seni bu sıkıtılara iten beni eli kolu bağlı kılan senin olduğu kadar bu ülkenin bütün sıkıntılarının altında bu yılar yılı gururla iftiharla andığımız ülke severlerdir bence burda gururlanman gereken tek şey ne ırkın nede ırkınla övünmen gerekenlerdir övünmen gereken en doğru şey bütün bu olumsuz yaşanmışlıklar içinde hala yüzünü rabine dönmüş olmandır yani ne mutlu kürt türk değil ne mutlu müslümanım az da olsa gereğini yerine getirebiliyorum diye düşünmendir unutma güzel bir müslümana layık olan başkalrının hatalarıyla kendini anlatmak değil yanlış yoldakilerinede duacı olup salih birer kul olmalarını dilemektedir ve rabimize bu duayla yakarmaktır allahım bizi ve ülkemizi bilinen bilinmeyen görünen görünmeyen kaza bela ve her türlü okumuş cahilden korumakla birlikte sonsuza dek farklılıklarımıza rağmen bizleri ibadet içinde sonsuza dek huzur ve mutluluk içinde yaşatsın amin
allaha emenet ol
tebrikler

Şiir Bilgi

Belgin Sönmez

Belgin Sönmez

BAŞ ÖRTÜSÜ KAOSU


Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.