ÜYELİK GİRİŞİ ÜYE OL
Anasayfa Şiirler Forum Etkinlikler Kitap Nedir? Bicümle Tv Müzik Atölye Arama Blog İletişim Yazılar
Giriş Yap Üye Ol
Mutlu olmak istiyorsan, kendini başkalarıyla karşılaştırma. James F. Cooper Paylaş
ANASAYFA
ETKİNLİKLER
NEDİR?
TİVİ
BLOG
BİCÜMLE
ATÖLYE
ARAMA
Esmize - Perihan Kılıç

Esmize - Perihan Kılıç

21.9.2009 16:14:12

umutların tükenişi karşısında yürek alabildiğince çaresizliği hissetmiş.Öyle ki çok sevdiğine "git beni sensizliğe terk et" diye seslenmiş.korkuyor çünkü ...bazen sevmekten daha fazla onun gönlümüzde yer kaplamasına izin vermek istemeyiz.bu sevgisizlikten değil de daha çok sevip bağlanıp sonu ayrılık ve acı olduğunu bildiğimizden kendimizi bir tür korumak güdüsünden kaynaklanır..
hüzün sevdiğinin gözlerinde yer eden sanırım en acı veren şeylerden biridir seven bir yürek için.
mutluluğa gelince azıcık çıtayı yükseltsek hak ettiğimiz az olabilir ama mevla cömerttir.fazlasını verse ve bizde hamd etsek..
kızmayın görüşünüze saygım sonsuz ama ben fazlasını diliyorum.
sevgiler saygılar yüreğinize hayırlı bayramlar.

Şiir Bilgi


Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.