ÜYELİK GİRİŞİ ÜYE OL
Anasayfa Şiirler Forum Etkinlikler Kitap Nedir? Bicümle Tv Müzik Atölye Arama Blog İletişim Yazılar
Giriş Yap Üye Ol
Siyasi alanda tutkular ve inanışlar, pek az da düşünceler çarpışır. Gustave Le Bon Paylaş
ANASAYFA
ETKİNLİKLER
NEDİR?
TİVİ
BLOG
BİCÜMLE
ATÖLYE
ARAMA
çiy tanesi

çiy tanesi

5.4.2009 02:27:15

Neredeyse tüm sanatları,doğa tasvirini,fiziksel ve ruhsal portleri,benzetmeleri,telmihi....sıkmadan,yapmacığa kaçmadan,doğallık içinde verebilen,aktaran kaleme sonsuz tebrikler,hakkıyla alınmış uğur böceği,şans getirsin hayatınıza.
Dişlerimi sıkarcasına öğüttüm duygularımı
Suya ektim bekledim bir akıntıyla gitmesini
Kayboluşlarını tebessümle
Dudaklarımı kanatırcasına emdim saklamak istediklerimi
Yaşanmayan efsanem benim
Bunca duyguyu yaşayan,yüreğin "git,umurumda değil" demesi ,aslında "umurumda hem de çok,işte o yüzden acı çekyorum" demek değil mi?
Her gece bir sığınak ördüm
Kirlenmiş canı acıtan
Niye kaçarız ki o sığınaklara ve niye hisseden yüreğimizi kirlenmiş sayarız?
Kaçmak,acı veriyorsa yüreğe,burada bir yanlış var demek değil mi?
Hangimiz yaşamıyoruz ki içinden çıkamadığımız bu dyguları veya hangimiz hayatımızın herhangi bir anında hissettiklerimizi yaşamaktansa bize doğru gösterileni yaşamayı kabullenmiyoruz?
Daha ne diyebilirim ki?Herkesin kendine dönüp sorgulayacağına inandığım ,içeriği hüzün dolu ama kendisi mükemmel dizelere ve yazan MÜKEMMEL yüreğe tebrikler,kalemin hiç susmasın dostum yeni şiirini merakla bekliyorum,sevgi ile kal....

Şiir Bilgi

dördüncü cemre

dördüncü cemre

Suya düşen yaşam


Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.