ÜYELİK GİRİŞİ ÜYE OL
Anasayfa Şiirler Forum Etkinlikler Kitap Nedir? Bicümle Tv Müzik Atölye Arama Blog İletişim Yazılar
Giriş Yap Üye Ol
Hayat tramvay gibidir... Tam yer bulmuş, oturacakken bir de bakmışsın son durağa gelmişsin. Camillo Sbarbaro Paylaş
ANASAYFA
ETKİNLİKLER
NEDİR?
TİVİ
BLOG
BİCÜMLE
ATÖLYE
ARAMA
gezgin1985

gezgin1985

27.8.2008 00:32:38

Şiiri okumağa başladığım zaman aklımdan ilk geçen şey şu oldu:
Bu şiir mi yoksa destan mı?Okudukça şiirin güzelliğine ve duygunun ahenkli ritmine kaptırdım kendimi.
Her mısrasında vucudum farklı taraflara yalpa yapmağa başladı sanki.Tuhaf olan da şu ki bu tarz uzun şiirlerde beni cezbeden bir noktanın oluşu.Bu tarz şiirlerde şair sözü o kadar dolandırmıştır ki sonunda nasıl toparlayıp bağlayacağını çok merak ederim ki bu tarz yazıma bende bazen kendimi kaptırıyorum.Sebgili Red Pencil şunu söyleme gerek ki serbest şiirde bana göre önemli olan üç şeyi başarmışsın fazlasıyla.

1-konu bütünlüğünü
2-Yer yer olması gerekn kafiyelenme şeklini
3-Duyguy

Çok güzel ve çok ince kıvrımlarla eklemişsin şiirin vücuduna.Tebrikler.Alkışlar sana.Bilmem böyle yazman için seni kaç yıl daha beklememiz lazım.Umarım bizleri çok bekletmezsin...

Şiirle kal Külkedisi.....

Şiir Bilgi

redpencil

redpencil

BİR GECE VAKTİ


Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.