Alçak ruhlu olanlar para arar, yüksek ruhlu olanlar ise saadet arar. ostrovski
Şa
Şair Ahmet1

Çukur Ovanın Güzeli

Yorum

Çukur Ovanın Güzeli

( 9 kişi )

1

Yorum

16

Beğeni

5,0

Puan

293

Okunma

Çukur Ovanın Güzeli

adananın güzel kızı
ay parçası tatlı yüzü
ahu ceylan gibi gözü
çukur ovanın güzeli

ak ellerin nasırlıdır
yüzün tebessüm doludur
sana kimler sevdalıdır
çukur ovanın güzeli

belli ki köylü kızısın
makyajsız nede güzelsin
bu şehre çok yakışmışsın
çukur ovanın güzeli

yok cesaretim sormaya
sorup adın öğrenmeye
kara gözlere bakmaya
çukur ovanın güzeli

varıp yanına yaklaşsam
adın nedir diye sorsam
arkadaşlık teklif etsem
bilmem kabul edermisin

kölecioğlu seni gördü
mahcemalini çok sevdi
güzelliğin ilham verdi
yazdı yazdı seni övdü

Ahmet kölecioğlu 1991

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (9)

5.0

100% (9)

Çukur ovanın güzeli Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Çukur ovanın güzeli şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Çukur Ovanın Güzeli şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Etkili Yorum
İlyas Ateş
İlyas Ateş, @ilyas-ates
21.5.2024 14:47:03
5 puan verdi
Emeğinize kaleminize sağlık hocam güzeldi tebrik ederim saygılar
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL