Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
ayhanca
ayhanca

NİHAYET GELEBİLDİN GECE

Yorum

NİHAYET GELEBİLDİN GECE

( 2 kişi )

1

Yorum

5

Beğeni

5,0

Puan

888

Okunma

NİHAYET GELEBİLDİN GECE




Nihayet gelebildin gece
Tüm şehrin kirini örtün mü gelirken.
Bütün şehir uykuya dalarken
Bakma sen insanların gülmelerine ağlamalarına
Kimi temiz, kimi lekeli geçmişinden
Ser karanlığını kaypak bendenlerin üstüne

Sen bana aldırma
Benim odamın ışığı hep yanık
Karnım toksa damım akmıyorsa
Ve üstelik üstüm başım pak
Birde baş ucumda kitaplarım varsa
Deyme gitsin yalnızlığımın keyfime

Zaten sıtkım sıyrılmış
Bıkmışım insanların kahpeliğinden
Hüzünden köşe bucak kaçmaya çalışsam da
Yinede en çok seni yakıştırıyorum yanıma
Söz vermiştim ya sana dünden
Seni beklerim diye adamlık ölmedi ya
Bak yine başbaşayız sabaha kadar
Hoşgeldin gecem yalnızlığıma



Ayhan’ca Cümleler
Ayhan Akdeniz

Paylaş:
5 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Nihayet gelebildin gece Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Nihayet gelebildin gece şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
NİHAYET GELEBİLDİN GECE şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Recep Şahbaz
Recep Şahbaz, @recepsahbaz
13.1.2016 15:30:09
5 puan verdi

SN Hocam yüreginize saglık saygılarımla
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL