Paranın öldürdüğü ruh, kılıcın öldürdüğü bedenden fazladır. walter scott
İhsan TURHAN
İhsan TURHAN

Kişi var, kişi var

Yorum

Kişi var, kişi var

( 2 kişi )

3

Yorum

4

Beğeni

5,0

Puan

4499

Okunma

Kişi var, kişi var

Kişi var, kişi var

Kişi var, sözü için ölüme kafa tutar…
Kişi var, az sıkışsa verdiği sözü yutar…
Kişi var, haksız ise babasına karşıdır…
Kişi var, bütün ömrü menfaatten çarşıdır…

İhsan Turhan / 5 Ocak 2016

Paylaş:
4 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Kişi var, kişi var Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Kişi var, kişi var şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Kişi var, kişi var şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Şammas AVAN
Şammas AVAN, @sammasavan
7.1.2016 10:37:40
KISA AMA ÇOK ANLAMLI,

EMEĞİNE GÜZEL YÜREĞİNE SAĞLIK SEVGİLİ ABİCİĞİM,,,
Kadir YILDIZ
Kadir YILDIZ, @kadiryildiz
5.1.2016 23:55:51
Var da var abim
Selamlar çokca
ASARI
ASARI, @asari
5.1.2016 19:50:24
Tebrik ederim kısa öz ve anlam dolu
Selam ve sevgi ile
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL