Paranın öldürdüğü ruh, kılıcın öldürdüğü bedenden fazladır. walter scott
ararat07
ararat07

Ne...

Yorum

Ne...

( 1 kişi )

2

Yorum

1

Beğeni

5,0

Puan

1197

Okunma

Ne...

Ne gözde yaş bıraktılar,
Ne de cepte lira.
Ne camide tabut kaldı,
Ne de taşıyacak yürek.
Ne kucakta çocuk,
Ne de o çocuklara baba.
Ne köy bıraktılar,
Ne de saban.
Ne birlik kaldı,
Ne de oba.
Ne imam kaldı,
Ne de iman.
Ne su kaldı,
Ne de orman.
Ne koyun kaldı,
Ne de çoban.
Ne fabrika kaldı,
Ne baca.
Ne barış kaldı,
Ne de huzur.
Ne umut kaldı,
Ne de peşinden koşacak uçurtma.


Yunus YILMAZ




Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Ne... Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Ne... şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Ne... şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
neneh.
neneh., @neneh-
26.1.2020 18:55:01
Muhteşem!...Saygıyla...
Etkili Yorum
mehpare gökçe
mehpare gökçe, @mehparegokce
15.8.2015 18:56:44
5 puan verdi
Benim de bütün umutlarım kurşunlandı.Şiir güzeldi,tebrikler...
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL