Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
isimsizim
isimsizim

ACIYOR

Yorum

ACIYOR

( 3 kişi )

0

Yorum

3

Beğeni

5,0

Puan

618

Okunma

ACIYOR



Ufka doğru bakıyorum

Derin düşünceler kafamda

Birbiri ardına sıralanmış gölgeler

Sesleniyorum ama sesim çıkmıyor

Korkuyorum gecelerden

Ay ışığı aydınlatıyor etrafımı

Soğuktan buz tutmuş ellerim

Kuş kafesine sıkışmış yüreğim

Umuda bakan gözlerim

Peşimi bırakmayan hayal kırıklıklarım

Artık dayanılmaz bir hal alıyor

Acıtıyor zifiri karanlıklar

Acıyor bedenimin her yanı

Günler geçmek bilmiyor

Ağlamamak elde değil ...

Paylaş:
3 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (3)

5.0

100% (3)

Acıyor Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Acıyor şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
ACIYOR şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL