Alçak ruhlu olanlar para arar, yüksek ruhlu olanlar ise saadet arar. ostrovski
Mehmet DEMİR
Mehmet DEMİR

ANLARSIN BİR GÜN

Yorum

ANLARSIN BİR GÜN

( 5 kişi )

3

Yorum

7

Beğeni

5,0

Puan

719

Okunma

ANLARSIN BİR GÜN

Bakıp söyleyemediğim çok şeyler var.
Şimdi hasretimi anlatsam sana.
Yalnızlığımda avunduğum hayallerimi sıralasam.
Dinleyebilir misin.
Seni anlatacağım bendeki seni sana.
Bırakıp gidişini,unutuşunu, ve sonrasını.
Kapatıp tüm kapıları üzerime..
Vedasız bir ayrılık ve geçen onca zaman.
Hiç mi gelmedim aklına bir defa olsun.
Yaşanan günlerin hiç,mi anlamı yok sende.
El eleydik biz diz dizey,dik ikimiz.
Gözlerine baktığımda beni yakan sen.
Kapatıp ardından kapıyı çekip giderken.
Bir başıma kalışımın diğer yanı yıllar oldu gideli.
Senden ne bir ses nede haber yok işte.
Nedir bu esrarengiz kayboluş.
Nedir seni benden koparan sır nedir ki.
Bir cevap istiyorum senden ve öyle bir şey söyle ki sende kalayım.
Ellerim ellerini tutsun bırakmamasına.
Gözlerine bakabilir miyim onca yıl sonra hadi söyle.
İçine hapis olduğum o girdaptan çıkabilir,miyim.
Söyleyemediklerim vardı sana.
Anlatamadıklarım sa içimde bir yara.
Kanasın içimdeki yara varsın kanasın.,
Senle yada sensiz.
Biliyor musun seni o günkü gibi seviyorum.
Sen sussan da.

Mehmet DEMİR

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (5)

5.0

100% (5)

Anlarsın bir gün Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Anlarsın bir gün şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
ANLARSIN BİR GÜN şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
:Şükran Güneri:
:Şükran Güneri:, @sukran-guneri
8.7.2015 17:11:33
Yürekten kaleme kelimler sel olup çağlamış. Yüreğinize gam keder değmesin kutluyorum Selam ve dua ile kalın sağlıcakla
suzan çelik
suzan çelik, @suzancelik
8.7.2015 16:47:04
5 puan verdi
Değerli kardeşim.çok güzel lirik bir şiirdi.okurken offffff dedirtti bana.
Değerli kardeşim özlemi ve hasreti anlatan lirik bir şiirdi şiiriniz.çok güzel bir uyum yakalamışsınız.
Şiirde bir ahenk var ve çok güzel bir ahenk.. siz şiirdeki ahengi birbiriyle uyumlu seslerin, belli bir ritmle bir arada toplamasını sağlamışsınız bu sesler imgelerle birleşerek,çok güzel bir şiir oluşturmuş.kutluyorum ,puanım tam.
suzan çelik
suzan çelik, @suzancelik
8.7.2015 16:46:34
5 puan verdi
Değerli kardeşim.çok güzel lirik bir şiirdi.okurken offffff dedirtti bana.
Değerli kardeşim özlemi ve hasreti anlatan lirik bir şiirdi şiiriniz.çok güzel bir uyum yakalamışsınız.
Şiirde bir ahenk var ve çok güzel bir ahenk.. siz şiirdeki ahengi birbiriyle uyumlu seslerin, belli bir ritmle bir arada toplamasını sağlamışsınız bu sesler imgelerle birleşerek,çok güzel bir şiir oluşturmuş.kutluyorum ,puanım tam.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL