Sevmek birbirine değil, birlikte aynı noktaya bakmaktır. exupery
Abdulkadir Güngör
Abdulkadir Güngör

Anlatabilseydim

Yorum

Anlatabilseydim

( 1 kişi )

0

Yorum

1

Beğeni

5,0

Puan

852

Okunma

Anlatabilseydim

Anlatabilseydim

Anlatabilseydim
Belki sen de anlayabilseydin
Namusunu iki bacağının arasında değil de
Yüreğinde taşıyabilseydin

Gerçekten sevseydin
Ya da sevildiğini (gerçekten) bilseydin

Ne fark eder ki
Bu film başka sinemalarda...

16.12.2013-İstanbul
Abdulkadir Güngör

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Anlatabilseydim Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Anlatabilseydim şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Anlatabilseydim şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL