Kötülük etmeden pişman olmanın en iyi şekli, iyilik etmektir. bretonne
redfer
redfer

bir ormanın içinde ufacık bir meşe ağacı kadar yalnız

Yorum

bir ormanın içinde ufacık bir meşe ağacı kadar yalnız

( 2 kişi )

1

Yorum

2

Beğeni

5,0

Puan

973

Okunma

bir ormanın içinde ufacık bir meşe ağacı kadar yalnız





herkesin yalnızlığı kendine
bir kuyunun dibinden gökyüzüne hayaller oluşturdum
kendi masalımın içinde süren serüvenler yaşayarak
içinde destanı yazılacak bir ömür bırakıp
ruhumu doyuran bir ilahi nur uğruna
yusuf gibi kuyuda süveydalara yol gösterip
bir kehkeşan ki ebede kadar yalnız
her menzili zindan züleyhalara





redfer

Paylaş:
2 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Bir ormanın içinde ufacık bir meşe ağacı kadar yalnız Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Bir ormanın içinde ufacık bir meşe ağacı kadar yalnız şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
bir ormanın içinde ufacık bir meşe ağacı kadar yalnız şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
ŞİİRLERİN ŞAİRİ
ŞİİRLERİN ŞAİRİ, @siirlerinsairi
30.3.2015 23:10:13
5 puan verdi
Şiir mi okudum bir hayatın belgeselini mi bilmiyorum...

Herkesin yalnızlığı kendine
Bir kuyunun dibinden gökyüzüne hayaller oluşturdum

Ne çok umudum varmış meğer

Tebriklerimle,

Selam ve saygılar...
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL