Alçak ruhlu olanlar para arar, yüksek ruhlu olanlar ise saadet arar. ostrovski
Şe
Şefik Tiryaki

DAVA

Yorum

DAVA

( 5 kişi )

4

Yorum

6

Beğeni

5,0

Puan

2767

Okunma

DAVA

DAVA

DAVA

Ruhsatım olmayan bir işe girdim
Kaynattım beynimi gönül terinde
Ensarıydın aşkın, ben muhacirdim
Kayboldum şehrinin orta yerinde

Kırıldım, döküldüm her sapağında
Kopan koptu gitti tazelemedim
Ruhum eridi de gözkapağında
Düş olup uykuna süzülemedim

Tutamadım, kaydı elimden elin
Nefret hırkasını ne ara giydin
Omuzumda kalan birkaç saç telin
Helali hoş olsun diyemez miydin

Yakardı gözünden düşen tek damla
Sensiz cehenneme girsem üşürdüm
Sen hala yargıla beni idamla
Ben senin davanı çoktan düşürdüm

Şefik Tiryaki

İLK ŞİİR KİTABIM "HAN KANDİLLERİ" HARUN YILDIRIM KARDEŞİMİN KATKILARIYLA HAYAT BULMUŞTUR. BÜTÜN DOSTLARIN İLGİ VE DESTEKLERİ İÇİN AYRI AYRI TEŞEKKÜRLERİMİ SUNUYORUM. ARZU EDEN DOSTLARA, ÖZELDEN ADRES BİLGİLERİ VE BİR TELEFON NUMARASI BIRAKMALARI HALİNDE EN KISA ZAMANDA GÖNDERİLECEKTİR.

Paylaş:
6 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (5)

5.0

100% (5)

Dava Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Dava şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
DAVA şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
harun yildirim
harun yildirim, @harunyildirim
31.7.2015 22:14:53
Sefik kardeşim Ne mutlu edebiyatımızın senin gibi bir şiiri var
Hatice Ayşe Hasan
Hatice Ayşe Hasan, @kuzumbenim
16.3.2015 22:34:33
5 puan verdi
Hayırlı uğurlu olsun Han kandilleri isimli kitabınız

Nicelerine inşallah...Saygı ile
Mustafa Doğan.
Mustafa Doğan., @mustafadogan-
16.3.2015 22:27:39
5 puan verdi
ne güzel bir final olmuş Tiryaki kardeşim

Bu kalem hep yazsın..

o kitabı istiyorum:)
Dilek USTA
Dilek USTA, @dilek-usta
16.3.2015 22:22:32
5 puan verdi
Şefik kardeşim yürekten kutluyorum harika dizelerini. Ayrıca "Han Kandilleri" şiir kitabının hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyor başarılarının ve ilhamının devamını diliyorum . Selam ve saygılarımla.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL