Dostlarımızın bize gösterdiği sevgiyi abartmamız, duyduğumuz minnetten değil, takdire ve sevilmeye ne kadar layık olduğumuzu herkese göstermek içindir. la rochefaucauld
Mehmet Kılıçel
Mehmet Kılıçel
VİP ÜYE

Mamussuz ayrılık

Yorum

Mamussuz ayrılık

( 2 kişi )

0

Yorum

3

Beğeni

5,0

Puan

1015

Okunma

Mamussuz ayrılık


Körpe bir kucakta salanır yanlızlık,
Işığı söner,sonu karanlık,
Bakire bir şafakta yok olur iffeti,
Çökerse yüreğe namussuz ayrılık,

Boş beşik gibi yapar gıcırtı,
Yüke dayanmaz garibin sırtı,
Derdi hep olur,tasası hep artı,
Parlak bakışları köreltir ayrılık,

Gecenin ilhamına kan doğrayan şahir,
Sendeki bu ne çaresiz haldir,
Olta attığın umutlarınmı fakir,
Direnci bile kırar tüketir ayrılık,

Mehemet Kılıçel
26/10/2014

Paylaş:
3 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Mamussuz ayrılık Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Mamussuz ayrılık şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Mamussuz ayrılık şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL