Kılavuzu para olana her kapı açıktır. shakespeare
Fırat Avcı
Fırat Avcı

Fakat Bu Bir Şiir Olmalıydı

Yorum

Fakat Bu Bir Şiir Olmalıydı

2

Yorum

7

Beğeni

0,0

Puan

1599

Okunma

Fakat Bu Bir Şiir Olmalıydı



Elini şakağıma koy
Az önce vuruldum kendimden
Bak nasılda sen sızıyor damarlarımdan
Kaçıyor ipin ucu iyice

Saçlarımın arasında buldum kelimelerimizi
Neler neler söylemişiz
Ay vakitlerinden çalıntıymış aşk
Gecikince hikâyeler,
Saklanmışız meğer biz de

Kutulardan salgın hastalıklar yayılıyor şimdi
Göreceli bir şey şu mutluluk dedikleri
Canım sakız gibi çiğneniyor dişlerinin arasında
Kopuyorum sanki
Yorgun düşüyorum yahut

Elini şakağıma koy
Toprağın sessizliği kadar
Korkuyorum bak
Harfler yanyana gelince
Kötülüğü söylüyorlar
Fakat bu bir şiir olmalıydı...

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Fakat bu bir şiir olmalıydı Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Fakat bu bir şiir olmalıydı şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Fakat Bu Bir Şiir Olmalıydı şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Kurşunî Zaman
Kurşunî Zaman, @kursun zaman
20.12.2014 02:12:56
Hayat çizgimiz hep düz değildir maalesef; kimi zanan denge kayıpları yaşarız türlü sebeplerden..
Ama düşmelerin de hakkı verilmeli bence; yandiysa canımız ağlamalıyız güzelce; ki biriktirmeden acıyı yolun sonuna varabilelim.

Güzel, doğal ve berrak bir uslubunuz var.

Tebrik ve teşekkürle...
hy
hysteria, @hysteria
5.12.2014 23:51:09
Daha güçlü olduğunuzu düşünürdüm oysa, izniniz olmasın canınızın sakız gibi çiğnenmesine. Güzel bir o kadar da zayıf geldi.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL