Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
Fırat Avcı
Fırat Avcı

Tarifçe

Yorum

Tarifçe

( 2 kişi )

0

Yorum

8

Beğeni

3,0

Puan

598

Okunma

Tarifçe

Yağmur yağması yasaklanmadı hala
Kar tanesine doluşup
Yalnızlıktan söz edebiliyor yazılar
Bir kaç armut ağacının gövdesine yakın
Toprak kokulu bahçeyi yürüyorum
Demir kapı uslanmaz, gıcırtılı
Adım atsam, sonrası deniz
Seviyorum bu evin kendinceliğini
İçime sığamadığımda
Ona sığıyorum

Daha pulları bile dökülmemiş balıkların
Radyoda cızırtılı bir şarkı
Şarabı sen seç diyorum zamana
Ben salatayı yaparım

Sivrisinekler de çekilmiş gitmiş
Ne can yakmışlardı yaz boyu
Sahilde dolaşan insanlar da yok
Ahhh şehir
Kenarında duruyorum işte
Kime neyi tarif ettiğimi sorma...

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

50% (1)

1.0

50% (1)

Tarifçe Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Tarifçe şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Tarifçe şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL