Kötülük etmeden pişman olmanın en iyi şekli, iyilik etmektir. bretonne
redfer
redfer

ikindi vakti sonrası

Yorum

ikindi vakti sonrası

( 6 kişi )

1

Yorum

6

Beğeni

5,0

Puan

1596

Okunma

ikindi vakti sonrası

ikindi vakti sonrası




hayat dediğimiz nedir ki
birkaç saniyeye sığan görüntülerden ibaret
rüzgarların önüne katılmış
gökyüzünde bir an çığlık çığlığa görünen
sonra da ufuklar arkasında kaybolup giden kuş sürüsü gibi



REDFER

Paylaş:
6 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (6)

5.0

100% (6)

İkindi vakti sonrası Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz İkindi vakti sonrası şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
ikindi vakti sonrası şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Şükran AY
Şükran AY, @sukranay
4.9.2014 10:37:04
5 puan verdi


Bu şiiri okumuştum hocam, gelicem demiştim o sıra müsait değildim yazamamıştım dönerim demiştim.Bağışlayın ne olur. yine okudum.Allahım anlamıyorum bu insanları anlayamıyorum :( Nasıl böylesi bir şiire bir not düşmeden gidebiliyorlar.Anlamıyorum :(

Girer girmez önce o en sevdiğim parçalardan olan Nasıl geçti habersiz şarkısının fonu şiirin temine uygun bir şekilde nasılda kulaklarımıza hüzünle doluyor.Sonrası şiir ahh şiir şiirr şarkıyla kolkola vermiş geçip giden yıllara, harcanan mevsimlere uzanmış.


Kesinlikle katılıyorum hayat aslında bir bahar bir kıştan oluşuyor ötesi ara doldurmalar :( Öyle güzel anlıtıyor ve ifade ediyorsunuz ki.Sizin şiirlerinizden hayatı tekrar tekrar öğrenir gibiyim emin olun. Çoook güzeldi yine.


somdan baharlar esse de, kış dahi gelse de baharın içimizde yaşattığı o coşkun, o sevgi dolu, o heyecan dolu güzelliği inanın bütün mevsimlerde yüreklerimiizde aynı nadide, eşsiz güneşini sağaltacaktır.Hissetmek diyorum yaradan hislerimizi sadece baharlarda yaşansın diye mi vermiş... hayır
kesinlikle inanmıyorum buna demiş ki bence yaşamadığınız zamanlarda da gerçekten güneşi görmediğiniz anlarda da ey kullarım size yaşamsaama l, kutsal duyguları verdim ki aynı değerde ömrünüzü, kutlu mutlu ifa edin.Koyduğum kuralları bozamam ama sizinde mutsuz olmanıza, verdiğim aklın kendinize eziyet etmesine de izin veremem.


Yaradanımızı dinleyelim derim.Hislerimizin duyduklarımızın sesine kulak verelim.


Mutlu güzellikler daim sizinle olsun dilerim hocam.Her dem saygı ve sevgiyle yüreğinize.


Allahıma emanet olun.





© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL