Alçak ruhlu olanlar para arar, yüksek ruhlu olanlar ise saadet arar. ostrovski
İhsan TURHAN
İhsan TURHAN

Aldanırsın

Yorum

Aldanırsın

( 6 kişi )

2

Yorum

3

Beğeni

5,0

Puan

3398

Okunma

Aldanırsın

Aldanırsın

Sevildiğini sanırsın
"Aldanırsın"
Aklında aldanmışlığın
Yüreğinde yanmışlığınla
Öylece kalakalırsın

İhsan Turhan _24 Ocak 2013

Paylaş:
3 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (6)

5.0

100% (6)

Aldanırsın Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Aldanırsın şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Aldanırsın şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Alaaddin Uygun
Alaaddin Uygun, @alaaddinuygun
24.1.2014 13:13:59
candan tebrikkkkkkkk
gündüzün karanlığı
gündüzün karanlığı, @gunduzun-karanligi
24.1.2014 09:43:40
5 puan verdi
aynen mısralara döktüğünüz gibi ihsan bey
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL