Alçak ruhlu olanlar para arar, yüksek ruhlu olanlar ise saadet arar. ostrovski
İhsan TURHAN
İhsan TURHAN

Sevmek mi?

Yorum

Sevmek mi?

( 4 kişi )

1

Yorum

3

Beğeni

5,0

Puan

2028

Okunma

Sevmek mi?

Sevmek mi
O ne demek ki?
Ben sevmeyi geçeli çok oldu sevdiğim
Şimdi aşkın ertesinde
Sevmenin ötesindeyim
Ben şimdi
Mecnuna dilini ısırtacak
Kereme aşkı anlatacak yerdeyim sevgilim
uzun lafın kısası
Ben aşkını kuşanmış bir aşık olarak
Aşkın mahşerine seferdeyim sevgilim

İhsan Turhan_ 20 Ocak 2014 Delilik vakitleri

Paylaş:
3 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (4)

5.0

100% (4)

Sevmek mi? Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Sevmek mi? şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Sevmek mi? şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
lemide
lemide, @lemide
20.1.2014 11:46:21
sözcüklerin ritmi ne kadar uyumlu..hoş..hoş
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL