Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
kagan_iscen
kagan_iscen

Ben Emeğin

Yorum

Ben Emeğin

( 2 kişi )

1

Yorum

0

Beğeni

5,0

Puan

1041

Okunma

Ben Emeğin

kaldırımlardan daha tutkuluyum adımlara
hiçbir sokak beklemez hiçbir gölgeyi
benim beklediğim kadar
kentlerle yarışır kalabalıklara
ev sahipliği yalnızlığımın
acının ağzını bıçak açmaz
kalmaz gece diye bir şey
konuşurum
aynılaşır o anımla
her gündüz
her yer dersen adresim olur
hiçbir yer dersen gittiğim
herkesin yoldaşıyım
hiç kimse benim eşim
yolların imdadına yetişir ayrılığım
sonumu beklemez hiçbir adım
ben başkaları için varım
başkaları birbiri için
seni kendim için sevmedim
ben emeğinim...


kağan işçen...

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Ben emeğin Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Ben emeğin şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Ben Emeğin şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Yasemin Yılı
Yasemin Yılı, @yaseminyili
23.8.2013 04:02:40
5 puan verdi
şair gece gece içimden geldi hiç nedeni yokken, ben diyorum ki bu kadar korkma düşmekten, kaybetmekten, neden biliyor musun bir güçlüsün aşarsın iki, dar elbise giyersen nefes alamazsın :)
biliyor musun şair, ilk etap nasıl biterse bitsin bu kuralı uyguladım ve hiç ama hiç kaybeden olmadım en azından kendi şablonuna göre,
İyi geceler efendim dilerseniz yarın silerim, sadece içimden geldi.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL