Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
Osman Palabıyık
Osman Palabıyık

Yağmur Ellerinden Yağar

Yorum

Yağmur Ellerinden Yağar

( 2 kişi )

0

Yorum

1

Beğeni

5,0

Puan

1885

Okunma

Yağmur Ellerinden Yağar

Yağmur Ellerinden Yağar

Gözlerin gideceğini ele veriyor
Ama sen
Ucundan tut rüzgârın
Tenine yakın olsun
Belki üşürsün
Ellerin bir bahane arar
Bana

Düşlerim çürüdü
Ellerinden yağdı yağmur bu şehre
Demek gidiyorsun,
Yarım bırakıyorsun düşlerimi
Git
Her gidişinde
İsrafil üfler sura
Yanına kâr kalmaz
Kar kalır
Ömrün boyunca üşürsün


Bazı yaraları kapatman için yeni yaralar açman gerekir. Hayatın beni öldürmemesi içinde ben intihar ettim hayatı ve küstüm her oyunda sana. Mülteci düşlerle kurduğum her oyunun baş tacı sendin, sendin oyunu hep ilk bitiren. Kapı önü misafirliklerinden sular seller içinde kovulduk başka kentlere. B’aşka gelmedi hiçbir oyun seninle.


Osman Palabıyık

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Yağmur ellerinden yağar Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Yağmur ellerinden yağar şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Yağmur Ellerinden Yağar şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL